Luxurious Hacking Experience

Sponsors

The main sponsor for Hackerhotel 2016 is Guardian360.nl
We are very proud to have this innovative company as a sponsor.
Check out what they have to offer here.

logo_guardian_middel

Guardian360 is een zusteronderneming van managed hosting provider Intermax. Hierdoor kan Guardian360 bogen op meer dan 20 jaar kennis en ervaring bij het beveiligen van complexe IT-infrastructuren.

Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen specialisten van Intermax en Guardian360 direct in bij eventuele beveiligingsincidenten. Guardian360 is er van overtuigd dat goede informatiebeveiliging alleen door teamwork bereikt kan worden. Hiervoor moet nauw samengewerkt worden met klanten en moet Guardian360 op de hoogte zijn van de doelstellingen van deze klanten.

Guardian360 is gefocust op informatiebeveiligingsdiensten en wil haar onafhankelijkheid daarbij garanderen. Guardian360 is in tegenstelling tot anderen geen reseller van hard- en software. Ook is zij geen preferred of exclusief partner van hard- en softwareleveranciers in de informatiebeveiligingsbranche. Een onafhankelijk en eerlijk advies achten wij van groot belang als het om informatiebeveiliging gaat.

Net als zusterbedrijf Intermax is Guardian360 een Nederlandse onderneming, waardoor zij onder Nederlands en Europees recht valt. Binnen het Guardian360 platform worden intern ontwikkelde software, open source software en ook beperkt software van Amerikaanse leveranciers gebruikt. In deze tooling wordt geen data van onze klanten buiten ons netwerk of bij derden opgeslagen. De relevante en vertrouwelijke data blijft dus bij Guardian in de Nederlandse cloud of bij de klant zelf.

De medewerkers van Guardian360 en Intermax zijn veelvuldig gecertificeerd, onder andere met het prestigieuze GXPN, OSCP en CEH. Ook is de groep gecertificeerd volgens ISO27001:2013, ISO9001, NEN7510 en ISO14001. Tenslotte kan er een derdenverklaring worden afgegeven volgens ISAE3402 (type II) en DigiD/Norea norm.